zondag 6 maart 2016

In één dag gelukkig - Janneke Gaanderse

'Het geluk van vandaag komt voort uit de gedachten, woorden en acties van gisteren. Het geluk van morgen wordt vandaag gezaaid door wat we vandaag denken, zeggen en doen.'

De grootste uitdaging van het leven in deze moderne wereld, is om te leren gelukkig te zijn terwijl je dromen nog niet uitgekomen zijn. Lichter denken betekent dat je je zorgen in een paar tellen los kunt laten, maar om dat te leren heb je wel een paar handvatten nodig.

Dit boek leert je om zorgen los te laten, te lachen en je te ontspannen. Je leert denkpatronen om te buigen en ook hoe je flexibel om kunt gaan met de realiteit.
Janneke Gaanderse geeft fascinerende antwoorden op vragen die iedereen bezighoudt zoals bijvoorbeeld: ''Wie ben ik'' of ''Wat is mijn grootste angst''. Je leert de lichtpuntjes te zien in moeilijke periodes en je krijgt oog voor het grote en kleine dagelijkse geluk.

'In één dag gelukkig' staat vol voorbeelden, tips, feitjes en weetjes die jou een duwtje in de rug kunnen geven. Met de opdrachten aan het eind van elk hoofdstuk kan iedereen leren relativeren.
Wat een nieuwe trend lijkt te zijn, zijn opnieuw de simpele bijbehorende tekeningen. Nog een minpuntje is dat het echter niet zo simpel en klaar is dat het je in één dag lukt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten