maandag 28 maart 2016

Achter de schermen bij Top Gear - Richard Porter


'Het verhaal van een insider'

Top Gear, het best bekeken en populairste autoprogramma ter wereld is geschikt voor iedereen. Want je hoeft niet van auto's te houden om toch met plezier naar het programma te kijken.
Hoeveel auto's zullen ze vernield hebben, wat voor vertrouwen gaven ze de dealers om in de meest exclusieve wagens rond te rijden,hoe kregen ze de stunts met helikopters en boten toch voor elkaar maar bovenal hoe kwamen ze diplomatiek gezien overal mee weg?

Richard Porter was 13 jaar scenarioschrijver voor Top Gear, hij schreef 22 series met 175 afleveringen en was bij de laatste  aflevering in 2015 gepresenteerd door Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Met de unieke formule van humor en informatie wisten ze een simpel autoprogramma om te toveren tot een Emmy-Award-winnend fenomeen.

'Achter de schermen bij Top Gear' geeft een uniek inzicht, met de meest uiteenlopende verhalen, onthult met humor de scenes die we niet te zien kregen, verklapt de bijnamen van de presentatoren en legt uit hoe het was om te werken voor zo een succesvol programma.

Een aanrader als cadeau voor Vaderdag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten