zondag 18 oktober 2015

Ik verzin dit niet - Sylvia Witteman

Avonturen  in een Amerikaanse buitenwijk

Heb jij ook een ex-fruitschaal die nu als opslag wordt gebruikt? Kun jij ook geen pompstation voorbij rijden passeren zonder een kilo wine-gums en een vieze frikadel aan te schaffen? Zit er bij jou ook altijd pluisjes op je net gelakte teennagels? Hoe gaat het met jouw staafmixer? Wat vonden jouw kinderen van de homevideo van hun eigen geboorte en verwaarlozen zij ook hún cyberhuisdier, op jouw laptop?!  Vást wel!!!
Maar ben jij ook toevallig halsoverkop verhuisd naar een véél te zonnige Amerikaanse buitenwijk? Waar poezen plaknagels dragen maar het verboden is een alligator aan een brandblusser vast te ketenen? Waar je tandenborstelontsmetter 99 procent van de ziektekiemen onschadelijk maakt en kinderen in pindavrije schoolbussen reizen? Waar je van pure boosheid in de supermarkt een doos negerzoenen kapot knijpt? Vást niet!!!

Gelukkig kun je in dit boek lezen hoe dat dan moet.

Weer een geweldig grappig boek van Sylvia Witteman, net zoals bijvoorbeeld 'Pekingeend bij nacht', De huisvrouwmonologen' of  'Koken met Sylvia Witteman'. Heerlijk voor tussendoor, op vakantie of als je niet zo lekker in je vel zit. Maar pas wel op waar je hem leest want voordat je het weet zit je hardop te lachen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten