maandag 3 februari 2020

In de sterren - Minnie Darke

In de sterren''Was het ook niet Steinbeck die zei dat we alleen naar goede raad luisteren als die ons bevestigd in wat we toch al hadden besloten.''

Wanneer Justine Carmichael - Boogschutter, journalist in wording, scepticus -haar jeugdliefde Nick Jordan - Waterman, worstelend acteur, bijgelovige - tegen het lijf loopt, zou dit toeval kunnen zijn. Of het zou in de sterren geschreven kunnen staan.
Justine werkt voor de Alexandria Park Star en ze ontdekt dat Nick volledig vertrouwt op de horoscoop in dit tijdschrift. In een poging om Nick voor haar te laten vallen bedenkt Justine een geniaal plan; elke maand past ze de Waterman-horoscoop een beetje aan. Het zijn tenslotte de sterren maar. Wat zou hier ooit mis mee kunnen gaan?Het boek 'In de sterren' is voor de horoscoop en chicklit-liefhebbers een absolute aanrader. Een mierzoet feel-good verhaal waarvan je de hele opzet al weet. Ze vinden elkaar, raken elkaar kwijt en vinden elkaar weer. Niets mis mee als je tussendoor je verstand op nul wil zetten en gewoon wilt lezen. Verwacht dus geen karakterbeschrijvingen, uitdieping, emotie of alles wat bij een echte roman zou moeten horen, maar zet een pot thee en lees hem in één middag uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten