zondag 6 juni 2021

Droomuitzicht - Sarah Morgenthaler


"Hij was een man van weinig woorden...''

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling, River Lane, lijkt voorbij. Vastbesloten om opnieuw te beginnen, achter de schermen deze keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs. Dat zou eenvoudig moeten zijn maar de bewoners moeten niets van haar hebben. Toch wil ze deze docu maken en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier ook (letterlijk) voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet alles van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit , de cameraman lijkt vastbesloten om in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Dat hij als een blok valt voor River maakt zijn werk er niet eenvoudiger op en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen.

Droomuitzicht is het laatste deel in de romantische serie over het plaatsje Moose Springs, Alaska. Eerder verschenen de boeken Droomvakantie en Droomman al. Voor de liefhebbers van een no nonsense verhaal met een binch-ervaring.
Het heeft de bekende opbouw van man ontmoet onmogelijke vrouw, die vervolgens een haat/liefdes relatie krijgen. Daarbij worden ze ook nog eens achtervolgd door een verliefde marmot.
In principe is er niets mis met het verhaal maar het moet wel absoluut je genre zijn. Dan is het onderhoudend en vrolijk. Wanneer je dus niets anders verwacht dan een paar uurtjes prettig leesplezier zit je met deze serie goed
Geen opmerkingen:

Een reactie posten