donderdag 30 maart 2023

In dit moment - Kelly Moran


''Hallo vriend. Dat was het. Verder niets. Met twee woorden heette je me welkom en gaf je me een titel. Hallo vriend.''


Nakos Hunt zal de aanblik nooit vergeten. Zijn beste vriendin Amy ligt bloedend op de grond, geslagen door haar eigen man. Het lijkt volkomen onmogelijk. Dit is tenslotte Amy.
Luide, sterke, uitdagende Amy. Zelfs maanden later, lang nadat Amy's ex-man de gevangenis in is gegaan, heeft Nakos nog steeds moeite om niet te grommen naar iemand die te dicht bij haar komt.
Dat ene moment verandert alles voor Nakos. Omdat hij beseft dat het beeld van een sterke, zelfverzekerde vrouw dat Amy van zichzelf schildert maar al te vaak een façade is. Nakos is vastbesloten om die muur tussen hun af te breken. Steen voor steen. Gesprek na gesprek. En tot slot, kus na kus...

Auteur Kelly Moran is een Amerikaanse bestsellerschrijfster in het romantische feelgood genre. De zesdelige reeks 'Het begint met...', werd zeer goed ontvangen door lezers.
Moran heeft diverse prijzen gewonnen waaronder de Catherine Award. En van Readers' Choice was ze finaliste, en stond ze in de top 10 van de USA Today HEA. (Happy Ever After)

De boeken van Kelly Morgen weten een snaar bij de lezer te raken. Zo ook dit boek 'In dit moment'. De omslag doet niet vermoedde dat het verhaal zo een zwaar onderwerp behandeld. Namelijk huiselijk geweld en verkrachting, en alle emoties die daar bij komen kijken; angst, wanhoop, onzekerheid en schuldgevoel.
Des te mooier is het om te lezen dat twee mensen door een vreselijke gebeurtenis elkaar toch weten te vinden en een vriendschap uit weet te bloeien tot liefde. 
Auteur Kelly Moran heeft een beeldende schrijfstijl en weet haar personages tot leven te wekken. Ze creëert met haar prettig leesbare schrijfstijl een realistisch beeld van de werkelijkheid. Het verhaal leest vlot en blijft boeien. 
Dit deel is een mooie afsluiter van een reeks verhalen rondom de hoofdpersonages Amy en Nick. Amy zie je echt groeien en Nick maakt in de liefde een complete verrassende transformatie door.
Het is fijn om te weten dat na alles wat ze hebben moeten doorstaan liefde uiteindelijk alles weet te overwinnen!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten